hétfő, március 05, 2007

12. bejegyzés a hétvégéről

Piroska örök dillemája a farkas és a vadász között. Szüksége van a farkasra, hogy bekebelezze Piroskát, hogy a vadász megmenthesse és szüksége van a vadászra, hogy megmentse, ahhoz, hogy a farkas bekebelezhesse. 20 személyes asztalfoglalás kellemes munkatársi beszélgetésre, amiből 50 személyes orcátlan, asztalborogató buli lett alacsony kálciumszinten és művészkapcsolatokról folytatott értelmetlen beszélgetésekkel. Meggyőző és hatásos szobára csalogatás hajnalban, mert a tizedik emeletről gyönyörűen látszik a négyes korridor. Munka reggel hatig, roma párti lekísérése, a nőiesség, mint türelmetlenségi faktor, ingerlő társaságok, szendvicses ebédek és finom vacsorák. Újsággal takargatott fehér lábak, besepert bókok száma, könnyes kacagások, állva tapsolások, ezredik, századik és ötödik megnevezése, kifizetetlen számlák, karikás szemek, sok cigi, ingyen kávé, szivacsos fehér csoki.
Három szál gyönyörű vörös rózsa és egy évforduló.
Félreérthető és félreértett helyzetek. Karaoké, fenyegetés, részegség. Narancsok találkozása. Hiteles és nevetséges megszólalások. Rövid telefonbeszélgetések, szükséges győzködések, nyakkendő megszabadítások, szakmai megbeszélések, egymás nyakába borulások, lenézések, sajnálkozások, igéretek, meghívások. Rossz idő, jó idő, bor, pezsgő, köszönetnyilvánítások. Táncok, hazautak, Mozart, sértegetések, komoly és komolytalan beszélgetések.
Pizsama party hajnalban, fejfájós orrba verés, nehéz alvások, vicces helyzetek, nevetések.
A Magyar Ifjú Nihilisták Egyesült Köre (MINEK), illetve A Züllött Értelmiségiek Rendhagyó Társasága (AZÉRT), valamint szocigyanús tagok baráti összejövetele a fenn említett szervezetek ideológiai körének meghatározásához vezetett, majd kedves barátunkból a vidékért lezuhanó fénycsóva lett, majd igéreteket kaptam, hogy ha a kezeik közé kerülnék, mi lenne velem, belőlem.
Elromlott egy cipőtisztító, voltam ideges, szomoró, dühös, vidám, boldog, kétséges és kétségtelen.
Tartalmas hétvége volt.

Nincsenek megjegyzések: