péntek, május 23, 2008

83. bjegyzés a szenvedésről

Oh, hogy unom már a szerelmi szenvedéseket. Ezer és még egy blog szól arról, hogy vágyom rá, aztán elhagy, aztán ülni a fürdőkádban és szenvedni, oh, hiánya átjár (ez még a jobbik lenne), szuszogni kívánok mellette, érintésétől bizsereg a lelkem (mert a bőre, vagy neadjisten valamelyik testrésze annnyira lealacsonyítaná a szenvedés magasztos fennsőbbrendűségét), csodát élünk, cigifüsttel együtt fújom ki magamból, minden rezdülése, miért van az, hogy a férfiak, marcangolnám szét magam, eső illata rá emlékeztet, a pillanatok, amikor igaz volt, blah, blah, blah. Már szenvedni is a filmekből tanulunk.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Engem az anyukam mindig arra tanitott, hogy turjek... :P

Vera Linn írta...

meg jo, hogy nem bekommentelted valahova, lehet szurte volna a tulaj

Betond írta...

Atlagos emberek atlagos filmet neznek es onnan atlagos sablonokat tanulnak. (sajnos nem tudom, melyik filmekbol vannak az emlitett idezetek)

Neked megadatott, hogy az atlagosat felismerd, osszefoglald, es jobban csinald. Erdekes trukk. :)

Unknown írta...

Jót röhögtem :) (Mondom itt, de persze a fürdőkádban ülve bámulom az ablakon túli naplementébe vesző cigifüstöt, felidézem lelkének érintését, s a szívemben felsíró sok-sok hegedű hangját drámaian ellenpontozza egy magányos zongora, amelynek mintha minden futama azt kérdezné: miért, oh, mondd miért? The End)

:D

VNT írta...

milyen jo latni teged, szeklermen.

Unknown írta...

Kösz

Unknown írta...

Lehet, hogy megis elmesélem egyszer azt a szappanoperara emlekezteto szerelmi tortenetet...blogban:D Ez kaján dolog volna:D:D

VNT írta...

kollazs. tedd azt. en jol fogok kacagni. :)