csütörtök, október 02, 2008

94. bejegyzés az apróhirdetésről

Kedves, szőke, átlagos fizikai és szellemi adottságokkal rendelkező, szemüveges, végtelenül érdeklődő, könnyen alkalmazkodó alig 26 éves fiatal nő keresi azt a hasonlóan értelmes, humoros, érdeklődő, autóval rendelkező, vidám társat, akinek lenne kedve és ideje október 26ig bármelyik hétvégén Bécsbe utazni a Cirque du Soleil Varekai című, kiemelkedő előadását megtekinteni. Részletek itt: www.cirquedusoleil.com, illetve kommentbe ezen blogon. Fényképes levelek előnyben. Jelige: cirkusz az egész világ, bohóckodjunk benne együtt.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

sajnos nem tartozom a hasonlóan értelmes, humoros, érdeklődő, autóval rendelkező, vidám társak közé (az autó miatt, természetesen), de mivel sem a félidőben, sem a meccs után nem voltál elérhető, nem mondanál pár szót a tegnap esti élményekről? A Protévéonlájnon ugyanis csak egy kis szőke pixelecskét sikerült felfedezni a sarokban, úgyrémlik, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen volt in vivo.

VNT írta...

az auto csak az egyik. de a hasonloan ertelmes is akadaly lenne, mert te azabb vagy egy kicsit. de kibirnam azert, na. meccsrol hamarosan erkezik valami.

Névtelen írta...

Sanda szándékkal kezdtem nézegetni a jobbkormányosokat. Innen különben is útba esne Bécs felé Kvár - kis vargabetűvel. Bár lehet, az egyéb tesztjeiden elvéreznék

VNT írta...

ha ez a kis vargabetu, akkor kivancsan varnam a nagy meghatarozasat. vegul is minden tesztem kozul az auto a legnagyobb, a tobbi csak finom megfogalmazas a bunkosag elkerulese vegett. de bunko emberek ugysem olvassak a blogom. :)