csütörtök, augusztus 07, 2008

90. bejegyzés a szülővárosomról

Nagyon rövid bejegyzés. Nem azért mert nem írhatnék róla hosszan, hanem mert csak egy apró kis hírt szeretnék közzé tenni. Hogy értsék az udvarhelyiek, hogy nem lehet ott is jobb, mint Csíkban, mert náluk nem küldenek ilyen üzeneteket az újságba. (sok széles kacaj van most az arcomon).

A Csíki Hírlap lehetőséget teremt olvasóinak, hogy sms formájában kifejezzék problémájukat a várossal és környező falvakkal, a kiszolgálónőkkel, a szemétszállítókkal, a polgármesterekkel, stb. kapcsolatban. És, íme a legjobb panasz.

“A HUSTLER adó kb. hét napból egyet nem „kódolt”! Akkor miért fizetünk? Ráadasul kicserélték BLUE HUSTLERRE. INTÉZKEDJENEK a UPC-sek, mert nekünk középkorúaknak szükségünk van egy kis stimulálásra!! NEM CSAK A 20 ÉVESEKÉ A VILÁG!!!

Ismeretlen”

Én ezúton is maximálisan támogatom középkorú Ismeretlen kérését, nem is tudtam, hogy az UPC csomagban benne van a Hustler adó és ez Csíkban fogható, de amikor a hazaköltözést fontolgatom, akkor ez egy elengedhetetlen szempont lesz.

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Olvasom s röhögök. De tény, na, ha már fizet az ember, kapja is meg, ami jár neki :)

elefántfül írta...

Hihetetlen, de nagyon jó ... a lényeg, hogy erre lehetőség van és az élelmes ember él is vele :-) Abszolut igaza van az Ismeretlennek!

Névtelen írta...

:)) hát ez nagyon kacagságos